Javne poruke

Naslov: iz prošlosti.

dragi Frane,

pišem ti iz tvoje sobe iz vjerojatno veæ davne 2011. godine. juèer mi je bio 20. roðendan i hvala ti na tome što si me pozvao da budem u Splitu za to vrijeme. ovaj æeš mail dobiti deset godina kasnije, možda doðe kao neka garancija da æemo se jednog dana ipak nekako èuti.

pretpostavljam da si se sad veæ naviknuo na ženski rod i da nemaš problema s time. možda veæ, èekaj... stavit æu ovo da doðe za 15 godina. znaèi, ti imaš 36, a ja 35. možda veæ imaš i ženu i koje dijete - ili su bar na putu. ako nisu, onda si osta isti retaj. :p

daj zamisli da sam ja još uvijek s Krunom. pretpostavljam da nemam djece, ili možda jedno zalomljeno. ako je žensko, vjerojatno se ne zove Veda jer æu do te dobi valjda prerasti ideju da je to najljepše ime na svijetu.

ti još uvijek spavaš u sobi pokraj, a ja se oporavljam od sinoæ i uopæe ne znam što bih napisala. kroz par sati moram sjesti na bus i vratiti se u Zagreb. sad mi je palo napamet - nadam se da nismo nikada završili zajedno. to bi zbilja bilo tragièno nakon svih ovih godina, unatoè našim roditeljima i prijateljima.

znaš što me zanima? Luka. što misliš, jesmo li svi ostali u kontaktu ili smo to ostavili negdje iza? koliko on djeèurlije ima i je li još rasist? na koliko smo utrka još bili? jesmo li posjetili jebeni Brazil? ako nismo, ima da idemo iduæe godine! najozbiljnije. - ali pretpostavljam da jesmo. ne znam zašto, imam takav osjeæaj.

èovjeèe, ne mogu uopæe zamisliti petnaest godina unaprijed. ne mogu zamisliti kako izgledamo, kako se ponašamo i kako živimo. sad smo oboje relativno mršavi i visoki. hoæemo li se jebeno udebljati kroz godine? i možda više ne moramo nositi naoèale, možda nam je poèela staraèka dalekovidnost pa smo došli na nulu. hahahahah. jebote koje gluposti pišem. idem te sad sluèajno probuditi jer èekam da se digneš da odem na wc veæ evo dva sata. oprosti.

nadam se da smo sretni, a ako nismo - da æemo što prije postati. hvala ti na lijepim danima u djetinjstvu. :)

Žak.P.S. but we're never gonna survive unless we get a little crazy. :)))
Napisano: 2011-11-06
Za: 2026-11-06