Javne poruke

Naslov: Je li se nesto promijenilo ili je sve isto?

Trenutno sjedim u Sredisnjoj knjiznici PMF-a, razmisljam o tome kada cu poceti dijeliti instrukcije (iako sam vec objavila oglas...), ucim Opcu kemiju i Fiziku 1 i cekam vjezbe u 17:15.

Slobodna sam, vec se 2 tjedna nisam cula sa svojim bivsim deckom Janom Gosicem. Druzim se s malim brojem ljudi, ali su vrijedni, cak se nekad bojim da ja njih i nisam. Mirna, Lora, Dora, Dragan, Marko i tu i tamo netko "formalnosti radi" poput Jurice Jurete. Sutra idem na kavu sa svojom osnovnoskolskom prijateljicom Mateom Kozul.

Bavim se jahanjem. Nekad i to cetiri puta tjedno, nekad me nema 2, 3 mjeseca. Sve ovisi o novcu, slucajnostima, bolestima, vremenu. Mozda cu u narednih godinu dana nauciti kako vise uzivati u stvarima koje volim i posvetiti im vise vremena. Trenutno idem i u Gokyfit, 3x tjedno na treninge i pokusavam se zdravo hraniti, a nadam se da kad budem ovo citala, bit ce i vidljivih rezultata :)

Moj san je trenutno samo jedan, a to je zavrsiti ovu godinu na sto bezbolniji nacin. LOL JK, znas ti dobro koji ti je san. Reci mi jesi li ga ostvarila?
p.s. Ne bi bilo lose ipak zavrsiti ovu godinu bezbolno i uspjesno :)

Sto jos reci? Ne da mi se patetizirati, ali znaj da moras ostati cvrsta i voljeti se i postovati, ne dati da te se zajebava, a pogotovo ne doma. Sto je s tom situacijom, je li napokon rijesena? Potrudi se da mi mozes reci da je kad budes ovo citala!

Ne zaboravi, mozda je samo nekoliko metara, minuta, trenutaka od tebe... neopisiva sreca. Zato ustani, kreni dalje i otvori srce i oci.


Napisano: 2016-11-03
Za: 2017-11-03

Ocjena: 0.0/5 (0 glasova)


« Natrag | Nasumična poruka »